Persondatapolitik

Vores persondatapolitik

Dataansvarlig:
Cafe Min Olivia og Shiyar MA.
Kontaktoplysninger:
Vesterå 3,
9000 aalborg
Tlf.: (+45) 50 20 83 05
Email: info@cafeminolivia.dk

Cafe min Olivia håndtere alle personlige oplysninger i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. Ligeledes indgås aftaler med gæster og leverandører om køb og salg. Når gæster laver en bordreservation, sender ansøgning eller benytter anden form for ydelser hvor der afgives personoplysninger, gives der samtidig samtykke til at personoplysninger må behandles af Café Min Olivia. Når leverandør indgår aftaler gives der ligeledes samtykke til at personoplysninger må behandles af Café min Olivia.

Personoplysninger indsamles af Cafe min Olivia gennem
– Bordreservationer
– Cookies via hjemmeside
– Sociale medier, herunder Facebook og Instagram
– Aftaler med leverandører

Cafe min Olivia indsamler ikke personoplysninger ved
– Betalinger

Cafe min Olivia opbevare nødvendige personoplysninger for at opfylde aftale der indgåes med leverandør eller gæst. Oplysningerne behandles i den forstand at at aftale mellem parter bliver overholdt for eksempel ved tilbud, kontakt til gæst, forbedringer og udviklinger samt salg af produkter og ydelser.

Ansøgninger og andre henvendelser må ifølge lovgivningen opbevares i op til 3 år. Dog kan der til enhver tid skriftlig bedes om en anmodning for bortskaffelse af oplysninger. Hvis der bedes om sletningen vil Café min Olivia vurderes om betingelserne for anmodningen er opfyldt og i så fald gennemfører anmodningen.