Dit event

Kom og oplev Café Min Olivia til dit event

Skal du holde firmafest, fødselsdag, studentergilde, jubilæum, dåb, konfirmation eller andet, så lad Café Min Olivia stå for mad og drikke. Er i mere end 10 personer til jeres arrangement kan vi arrangere tilbud eller andre ydelser. (Dette tilbud skal dog aftales før bordbestilling). Du skal blot koncentrer dig om at hygge dig med familie og/eller venner i trygge rammer. Slip for besværet med at stå i køkkenet i flere timer, finde lokaler, købe drikkevare, arrangere borde og stole samt bestik. Vi gør det nemt for jer.

I hyggelige omgivelser i hjertet af Aalborg

Jeres næste arrangement

Vi ønsker at lytte til jeres krav og gøre dagen/aftenen bedst mulig. Vi sørger for at maden er god, drikkevarerne er kolde og servicen i top. Det er muligt at medbringe egen pynt og dekoration til bordet. Vi sørger selvfølgelig for oprydningen.

Har du spørgsmål omkring større selskaber – så ring eller skriv til vores café, så vil de hellere end gerne hjælpe jer. Ring på tlf. (+45) 50 20 83 05 eller mail info@cafeminolivia.dk.

Perfekt til selskaber og fest

På Café Min Olivia har vi specialiseret os i festarrangementer og er derfor i stand til at rådgive jer, så vi sammen kan få tilgodeset alle de detaljer og ønsker, som I måtte have til jeres fest. Har du specielle ønsker til f.eks. blomster, borddækning eller farvevalg så tager vi naturligvis højde for disse i planlægningen. Vores dygtige personale sørger for, at du og dine gæster får en uforglemmelig dag.​